Uncategorized, Άρθρα, Ενημέρωση

Ο ανταγωνισμός ξέσπασε – H Jaguar προσφέρει ειδική έκπτωση στους Αμερικάνους κατόχους Tesla για την αγορά του I-Pace

Το πολυτελές ηλεκτροκίνητο crossover Jaguar I-Pace προσφέρεται τώρα στην Αμερικανική αγορά σε ελκυστικές τιμές. Ένα από τα προωθητικά προγράμματα πωλήσεων που ανακοινώθηκε πρόσφατα, εκτός των άλλων, συμπεριλαμβάνει και ειδική έκπτωση για τους υποψήφιους αγοραστές που είναι ήδη ή υπήρξαν κάτοχοι ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου Tesla και επιθυμούν τώρα να γίνουν ιδιοκτήτες ενός υπερπολυτελούς επίσης ηλεκτροκίνητου Jaguar I-Pace.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό  περιλαμβάνει έκπτωση 5.000 δολαρίων την οποία προσφέρει ο κάθε αντιπρόσωπος-πωλητής, μια πρόσθετη έκπτωση 7.000 δολαρίων η οποία όμως ισχύει μόνο για τις απευθείας πωλήσεις αυτοκινήτων μοντέλου 2019 από τις αποθήκες  και όχι για τις μακροχρόνιες μισθώσεις και τέλος μια ειδική έκπτωση 3.000 δολαρίων σε όσους εκ των αγοραστών διαθέτουν ή διέθεταν ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο τύπου Tesla και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα Jaguar I-Pace.

Για τις περιπτώσεις αυτές η συνολική προσφερόμενη έκπτωση ανέρχεται σε 15.000 δολάρια χωρίς σε αυτήν να έχει συμπεριληφθεί και το ομοσπονδιακό κίνητρο των 7.500 δολαρίων που παρέχεται με τη μορφή έκπτωσης φόρου.

Με ονομαστική τιμή εκκίνησης ύψους 70.495 δολαρίων η οποία περιέχει και το κόστος παράδοσης στην έδρα του αγοραστή ύψους 995 δολαρίων το πρόγραμμα αυτό μαζί με το ομοσπονδιακό κίνητρο υποβιβάζει την τιμή του αυτοκινήτου στα 47.995 δολάρια η οποία μάλιστα πιθανότατα να χαμηλώνει ακόμα περισσότερο επειδή σε πολλές περιπτώσεις προσφέρονται και πολιτειακά ή τοπικά οικονομικά κίνητρα. Είναι προφανές ότι με την τιμή αυτή το υπερπολυτελές Jaguar I-Pace καθίσταται  απολύτως ανταγωνιστικό εάν ληφθεί υπόψη ότι τελικά θα κοστίζει όσο και ένα Tesla Model Y με τον βασικό εξοπλισμό.

Αύγουστος 2019 – Πηγή: Green Car Reports

Previous ArticleNext Article