Uncategorized, Άρθρα, Ενημέρωση

Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.

Κατά τη συνεδρίαση της 9ης Ιανουαρίου 2019, το Δ.Σ. του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο έκοψε την πίτα για το καλό του χρόνου και στη συνέχεια, σύμφωνα με το Καταστατικό, αποφάσισε την ημερομηνία και τον τόπο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2019. O Ταμίας κος Ι. Παπαπαναγιώτου υπήρξε ο τυχερός

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο., καλούνται όλα τα Μέλη του Σωματείου σε τακτική Γενική Συνέλευση κατά την οποία θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα εξής θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λογοδοσία των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου του έτους 2018
  2. Οικονομικός απολογισμός παρελθούσας χρήσης 2018.
  3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
  4. Προϋπολογισμός τρέχουσας χρήσης 2019
  5. Ενημέρωση πίνακα τακτικών μελών
  6. Σχέδια και προοπτικές για το 2019

Η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στο Ξενοδοχείο «Arethusa», Μητροπόλεως 6-8 & Νίκης 12, Τ.Κ. 105 63 Αθήνα την:

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.30

Τα Μέλη τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή του έτους 2018 ή και τυχόν παλαιοτέρων ετών (30 ευρώ ετησίως για τα Φυσικά πρόσωπα και 300 ευρώ ετησίως για τα Νομικά πρόσωπα), προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να τακτοποιήσουν επί τόπου αυτή την εκκρεμότητα, το αργότερο 30 λεπτά πριν από την ώρα έναρξής ήτοι από 17.30 έως 18.00.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό: 1) σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση γίνεται μετά μία ακριβώς εβδομάδα στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων και χωρίς άλλη προειδοποίηση  2) επιτρέπεται η με γραπτή εξουσιοδότηση προς άλλο τακτικό μέλος (Φυσικό πρόσωπο) εκπροσώπηση απόντος μέλους, υπό την αίρεση της μιας και μόνης εξουσιοδότησης την οποία επιτρέπεται να παρουσιάσει κάθε παρευρισκόμενο τακτικό μέλος και 3) κάθε Νομικό πρόσωπο – τακτικό μέλος οφείλει να εκπροσωπηθεί είτε από τον νόμιμο εκπρόσωπό του είτε από εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο (τακτικό μέλος ή όχι) βάσει γραπτής εξουσιοδότησης.

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος     Παντελής Καλογεράκος   

Ο Γεν. Γραμματέας       Ηλίας Νέγκας

Previous ArticleNext Article