Uncategorized, Άρθρα, Ενημέρωση

Ευρωπαϊκό Έργο L3 Pilot – Θερινό Σχολείο για την Αυτόνομη Οδήγηση

Ο συνεργάτης μας Δρ. Άγγελος Αμδίτης, πληροφορεί τα μέλη του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. αλλά και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο για το θέμα, ότι στα πλαίσια του προγράμματος L3 Pilot θα διεξαχθεί διαδικτυακά το «Θερινό Σχολείο για την Αυτόνομη Οδήγηση» την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Θερινό Σχολείο – αρχικά προγραμματισμένο να λάβει χώρα στην Αθήνα όμως, λόγω τον εξελίξεων με τον κορωνοϊό πήρε διαδικτυακή μορφή – επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την αξιολόγηση των αυτόνομων οχημάτων, αλλά και τις εκτεταμένες δοκιμές αυτοματοποιημένων συστημάτων οδήγησης που ήδη πραγματοποιούνται στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Ακαδημαϊκοί, ερευνητές, εκπρόσωποι του χώρου της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων στο κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον κλάδο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο που σκοπό έχει να αναδείξει τις προκλήσεις και τις προοπτικές και να παρουσιάσει πρόσφατες εργασίες σχετικές με πληθώρα ανοιχτών τεχνικών θεμάτων, οι οποίες αναδεικνύουν την αυτόνομη οδήγηση ως μια ασφαλή, εναλλακτική πραγματικότητα στους δρόμους του αύριο.

Για την ανάγνωση της πλήρους ανακοίνωσης κάντε κλικ εδώ

 

Previous ArticleNext Article