Uncategorized, Άρθρα, Ενημέρωση

Η Blink Charging Hellas κέρδισε ένα πρώτο τμήμα του διαγωνισμού προμήθειας φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της ΔΕΗ

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, 2020

(Η συνολική προμήθεια αφορά 10.000 φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων)

Miami Beach, Φλόριντα (GLOBE NEWSWIRE) –

Η Blink Charging Hellas, μια κοινοπραξία μεταξύ της Blink Charging Co. και του Eunice Energy Group, ανήγγειλε σήμερα την ανάληψη προμήθειας 45 διπλών φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τη ΔΕΗ προκειμένου αυτοί να εγκατασταθούν στο ελληνικό οδικό δίκτυο. Η ποσότητα αυτή αποτελεί το πρώτο μέρος της συνολικής η οποία προβλέπεται να φτάσει τους 10.000 φορτιστές με τους οποίους η ΔΕΗ σκοπεύει να μπει στην ελληνική αγορά.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την παραγγελία η οποία επιβεβαιώνει ότι η σχεδίαση και η τεχνολογία του προϊόντος μας IQ 250-EU είναι πραγματικά εξαιρετική. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι από το γεγονός ότι η μονάδα αυτή, ή οποία έχει σχεδιασθεί από την ομάδα μας, θα κατασκευασθεί στην Ελλάδα και θα τη δούμε να λειτουργεί σε ολόκληρη τη χώρα, σχολίασε ο κ. Michael D. Farkas, ιδρυτής και CEO της Blink Charging.

Η ΔΕΗ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Έχει εξαγγείλει την πρόθεσή της να δημοσιεύσει σειρά από προσκλήσεις υποβολής προσφορών για φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων για την ανάπτυξη δικτύων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή η αρχική παραγγελία είναι ύψους 224.874 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και αποτελεί την αρχή του προγράμματος. Οι μονάδες αυτές θα παραδοθούν στη ΔΕΗ πριν από το τέλος του έτους.

Η μονάδα IQ 250-EU, σχεδιασμένη από την Blink κατασκευάζεται τοπικά και είναι τριφασική εναλλασσόμενου ρεύματος, δύο εξόδων ισχύος 22 kW, ή εναλλακτικώς 43 kW ανά έξοδο.

Previous ArticleNext Article